Puuterihuone Optikko
kehysmallistot_014.jpg

Kehysmallistomme

Olemme valinneet tähän muutamia esimerkkejä maahantuomistamme kehysmallistoista. Valikoimiin kuuluu myös suppeampia mallistoja ja upeita yksittäisiä kehyksiä ja aurinkolaseja. Parhaiten tutustut mallistoihin showroomissamme Katajanokalla.

EPOS

Italialaisissa Epos-laseissa voisi sanoa olevan sitä hyvää vanhan ajan glamouria. Mallisto on saanut inspiraationsa menneiden aikojen eleganssista, ja laseissa yhdistyvät harmonisuus sekä elegantit muodot ja värit. 

ZENKA

Ranskalaisen optikko Patricia Charmoille suunnittelema mallisto,joka kehitetty optikon25 vuoden ammattilataidolla tarkoituksena palvella mahdollisimman monia. Ultakevyitä,nikkelivapaita kehyksiä. Kehys ja muodonmuuttuja etuosilla 40000 erilaista, eriväristä vaihtoehtoa. Trendikäs, värikäs, hauska, jokaiselle omansa

PIERO MASSARO

Italialaisen Piero Massaron laseissa näkyy suunnittelijan intohimo kädentaitoihin. Jokainen malliston silmälaseista on ainutlaatuinen teos väreineen ja muotoineen. Mallistoissa laseja onkin aina vain rajoitettu määrä, ja jokaiset lasit on numeroitu erikseen. 

GERMANO CAMBINI

Italialainen Germano Gambini oli aikanaan yksi silmälasialan pioneeri ja innovaattori, jolla oli rohkeutta leikitellä väreillä, muodoilla ja epätavallisilla materiaaleilla. Vaikka vuodet ovat vierähtäneet, rohkeus ja leikkisyys ovat yhä vahvasti läsnä Germano Gambinin silmälaseissa.

HARRY LARY’S

Ranskalainen Harry Lary’s on tunnettu orginaaleista laseistaan, joissa päärooleissa esiintyvät luovuus ja eleganssi. Kaikki malliston lasit tehdään käsityönä Ranskassa. 

FACTORY900

Ainutlaatuisia muotoja ja avantgarde-henkeä huokuva Factory900-lasimallisto on kerännyt osakseen mainetta ympäri maailmaa. Lasit valmistetaan Japanissa Sabae/Fukuissa, omassa tehtaassaan, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1937.

ARCHE

Italialainen Arche on lasivalmistaja, jonka laseissa kiteytyy helppous. Arche-lasit ovat niille, jotka haluavat silmälaseiltaan ainutlaatuisuutta mutta samalla lasit, jotka sopivat kuitenkin jokapäiväiseen käyttöön. 

KOWALSKI

Vintage-mallisto oman tiensä kulkijoille, isoille näyttäville miehille

NINE

NINE-malliston lasit ovat tunnettuja keveydestään sekä simppelistä ja selkeästä designistaan. Lasit suunnitellaan Tanskassa ja valmistetaan osaavien ammattilaisten käsissä Japanissa.